Srijeda, 03 Novembar 2010 00:22    PDF Ispis E-mail
Uputstvo za registraciju

Uvidom u bazu registrovanih korisnika primjećujemo da jedan dio članova nije aktivirao svoje naloge. Naime, nakon što se registrujete obavezno morate kliknuti na aktivacijski link koji vam je dosao na mail kojeg ste prijavili prilikom registracije. Molimo vas se registrujete sa imenom i prezimenom, odnosno da u imenu ne koristite neke nadimke jer imamo dosta neželjnih registracija, spamova koje brišemo automatski, tako da ako su vam mail ili username ili name "sumnjivi" takvim korisnica ne dozvoljavamo registraciju.

SAMO REGISTROVANI ČLANOVI ĆE MOĆI KOMUNICIRATI PREKO NAŠE STRANICE. REGISRACIJA JE KAO I SVE OSTALO BESPLATNA.

Još jednom uputa

Name: Vaše ime

User name: prigodan nick

mail: onaj mail kojeg redovno provjeravate tj, onaj na koji će vam stići aktivacijski link preko kojeg ćete se uspješno registrovati.

Napominjemo vas da vaše poruke i selame šaljete preko Knjige gostiju a ne na mail ili chat modul.

Za detalje koji su vezani za komuniciranja u Medini i Mekki ćemo vam dati upute preko naslovne strane ili cemo vam poslati na mail koji ste upisali prilikom regisracije.

 

Ajeti o Hadždžu

"Hodočastiti Hram dužan je, Allaha radi, svaki onaj koji je u mogućnosti; a onaj koji neće da vjeruje – pa, zaista, Allah nije ovisan ni o kome."    (Ali 'Imran, 97)

“...i oglasi ljudima hadž! – dolaziće ti pješke i na kamilama iznurenim; dolaziće iz mjesta dalekih.” (El-Hadždž, 27)

Naša misija

Naš zadatak je da širimo lijepe habere o hadžu i da razbijamo bošnjačku "dogmu" o tome kako na hadž ne treba ići dok si mlad već tek kada ostariš.