Članarina za 2011. i poklon paket 6 dvd-ova

Poštovani posjetioci.

Prije svega zahvala pripada samo Allahu dž.š. našem Uzvišenom Gospodaru koji nas je pomogao da otpočnemo jedno, ako Bog da' dobro djelo koje se zove "Tehnička podrška za hadž".

Kao što znate mi smo ovaj projekat implementirali bez finansijskog opterećenja za hadžije i njihove porodice, odnosno besplatno za sve posjetioce naše internet stranice. Sve što smo koristili od opreme, telefonskih i internet kartica, ostalih usluga i uređaja, kao i  3 uplate za hadž našim članovima obezbijedili smo vlastitim sredstvima i sredstvima sponozora i partnera.

Tim povodom želimo vas pozvati da i vi budete dio našeg tima, odnosno da vašim članstvom pomognete naše projekte u budućnosti. Mjesečna članarina iznosi 4 KM (48 za godinu dana) koju možete uplatiti na

Račun, br.: 141-001-00100778-83, BBI Bank International

Sa naznakom : Članarina za Asocijaciju Zul-Hulejfa

Svaki naš član koji uplati članarinu za godinu dana dobiće na poklon 2 DVD sa 3866 fotografija visoke rezolucije sa Hadža 2010, 3 DVD-a sa snimljenim filmovima i 1 DVD "Temettu hadž u 17 koraka".

Aktuelne uplate se odnose na članarinu za 2011 godinu a vas molimo da nakon uplate pošaljete vaše podatke (ime, prezime, adresa, datum rođenja i zanimanje) putem maila kako bismo dogovorili način preuzimanja poklon paketa i kako bi vas upisali u našu bazu podataka.

Za vaša pitanja i ostale informacije molimo da nas kontaktirate putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

ŠIRIMO ZAJEDNO LIJEPE HABERE O HADŽU

Asocijacija hadžija Zul-Hulejfa


 

Ajeti o Hadždžu

"Hodočastiti Hram dužan je, Allaha radi, svaki onaj koji je u mogućnosti; a onaj koji neće da vjeruje – pa, zaista, Allah nije ovisan ni o kome."    (Ali 'Imran, 97)

“...i oglasi ljudima hadž! – dolaziće ti pješke i na kamilama iznurenim; dolaziće iz mjesta dalekih.” (El-Hadždž, 27)

Naša misija

Naš zadatak je da širimo lijepe habere o hadžu i da razbijamo bošnjačku "dogmu" o tome kako na hadž ne treba ići dok si mlad već tek kada ostariš.